кафедра готельно-ресторанної та курортної справи |
ВступникуГотельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має за мету максимально задовольнити потреби споживачів та найрізноманітніші побутові, господарські й культурні запити, забезпечити їх високий рівень комфорту. Обираючи спеціальність Готельно-ресторанна справа, Ви обираєте шлях до підготовки конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців готельно-ресторанного бізнесу за освітньою програмою європейського рівня! «Гостинність – це чеснота, що змушує нас дати притулок тим, хто притулку не потребує» (Амброз Гвіннет Бірс, американський письменник і журналіст). Ця мудрість, накопичена століттями, стала філософією розробки авторської освітньої програми, яка поєднала досвід провідних світових лідерів в готельно-ресторанній сфері – Школа готельного менеджменту (ІНТТІ School of Hotel Management) м. Невшатель, Швейцарія; Business & Hotel Management BHMS (м. Люцерна, Швейцарія); Лозаннська школа готельного менеджменту (Ecole Hoteliere de Lausanne); Севільський університет (University of Seville), Іспанія і ПУЕТ для того, щоб НОВЕ ПОКОЛІННЯ фахівців готельно-ресторанного бізнесу мало змогу конкурувати на ринку. Кафедра здійснює підготовку фахівців першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа, ОП «Готельно-ресторанна справа» (кваліфікація: «бакалавр з готельно-ресторанної справи»). Термін навчання 3 роки 10 місяців.
Гарант освітньої програми – Володько Ольга Василівна, кандидат технічних наук, доцент Кафедра здійснює підготовку фахівців здобувачів другого рівня вищої освіти освітнього ступеню «магістр» за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа, ОП «Готельно-ресторанна справа» (кваліфікація: «магістр з готельно-ресторанної справи, професіонал з готельно-ресторанної справи»). Термін навчання 1 рік 4 місяці.Гарант освітньої програми – Рогова Наталія Володимирівна, доцент, кандидат технічних наук
Програма-фахового-випробування-спеціальності-241-ГРС |