кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

Увага!
Долучайтеся до обговорення
освітньої програми спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа»

          

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 14 березня 2023 р.

Гарант – Володько О.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.

Гарант – Володько О.В.

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
Першого рівня вищої освіти

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 21 листопада 2023 р. по 21 грудня 2023 р.

Гарант ОП - Ольга Володько

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 14 березня 2023 р.

Гарант – Капліна Т.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.

Гарант – Капліна Т.В.

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»
 Другого (магістерського) рівня вищої освіти

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Пропозиції приймаються з 21 листопада 2023 р. по 21 грудня 2023 р.

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Гарант – Рогова Н.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 16 березня 2023 р.

Гарант – Рогова Н.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.

Гарант – Рогова Н.В.

Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Пропозиції та зауваження

Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів

Пропозиції приймаються з 16 березня 2021 р. по 16 квітня 2021 р.

Гарант – Рогова Н.В.

          

Моніторинг результатів анкетування

Молодший бакалавр

Бакалавр

Магістр

          

Опитування стейкхолдерів та іх результати - Анкети опитування потенційних  роботодавців щодо якості    підготовки здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»
 (за результатами проходження виробничої практики)

Анкета для випускників (стейкхолдерів) щодо якості навчального процесу та надання освітніх послуг здобувачам першого рівня вищої освіти спеціальності    241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

Анкета для роботодавців (стейкхолдерів) щодо якості навчального процесу та надання освітніх послуг здобувачам першого рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»  

 
Анкета для випускників (стейкхолдерів) щодо якості навчального процесу та надання освітніх послуг здобувачам другого рівня вищої освіти спеціальності    241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»  

Анкета для роботодавців (стейкхолдерів) щодо якості навчального процесу та надання освітніх послуг здобувачам другого рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

Анкета опитування потенційних  роботодавців щодо якості  підготовки     здобувачів  початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти освітнього ступеню «молодший бакалавр»  за освітньою програмою     «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)

Анкета опитування потенційних   роботодавців щодо якості    підготовки     здобувачів  другого (магістерського) рівня   вищої освіти за освітньою програмою     «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)

Анкета опитування потенційних  роботодавців щодо якості    підготовки     здобувачів першого (бакалаврського) рівня   вищої освіти за освітньою програмою     «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)

          

Анкета опитування здобувачів вищої освіти щодо якості освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»

Молодший бакалавр

Бакалавр

Магістр