кафедра готельно-ресторанної та курортної справи
Про кафедру
Новини кафедри
Склад кафедри
Вступнику
Освітньо-професійні програми
Опитування стейкґолдерів та їх результати
Неформальна освіта
Науково-дослідна робота студентів
Інформація для студентів
Навчально-методичне забезпечення
Вибіркові навчальні дисципліни
Інтернаціоналізація ОП
Професійне стажування
Стажування викладачів
Співробітництво
Свято професійної майстерності та workshop
Випускники
Проєкт ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Пропозиції та зауваження
Узагальнення пропозицій та зауважень стейкхолдерів
Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 14 березня 2023 р.
Гарант – Володько О.В.
Пропозиції приймаються з 16 березня 2022 р. по 16 квітня 2022 р.
Пропозиції приймаються з 21 листопада 2023 р. по 21 грудня 2023 р.
Гарант ОП - Ольга Володько
Гарант – Капліна Т.В.
Гарант – Рогова Н.В.
Пропозиції приймаються з 14 лютого 2023 р. по 16 березня 2023 р.
Пропозиції приймаються з 16 березня 2021 р. по 16 квітня 2021 р.
Анкета для випускників (стейкхолдерів) щодо якості навчального процесу та надання освітніх послуг здобувачам першого рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»
Анкета для роботодавців (стейкхолдерів) щодо якості навчального процесу та надання освітніх послуг здобувачам першого рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»
Анкета для випускників (стейкхолдерів) щодо якості навчального процесу та надання освітніх послуг здобувачам другого рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»
Анкета для роботодавців (стейкхолдерів) щодо якості навчального процесу та надання освітніх послуг здобувачам другого рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»
Анкета опитування потенційних роботодавців щодо якості підготовки здобувачів початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти освітнього ступеню «молодший бакалавр» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)
Анкета опитування потенційних роботодавців щодо якості підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)
Анкета опитування потенційних роботодавців щодо якості підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» (за результатами проходження виробничої практики)
2023-2024
2022-2023
2021-2022
Анкети опитування здобувачів освітнього ступеня бакалавр за результатами освітніх послуг у 1 семестрі 2023-24 н.р.
2020-2021