Неформальна освіта
Молодший бакалавр
Бакалавр
26 жовтня 2023 року здобувачі першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» Бакарджиєва Олександріна, Клюєва Ульяна та Пчелінцева Аліна (група ГРС б 1-21) у рамках неформальної освіти успішно закінчили курс «Культура та креативність» на он-лайн платформі «Культура і креативність». Здобувачі отримали сертифікат, що дало змогу старшій викладачці, к. е. н. Кирніс Наталії Іванівні зарахувати їм окремі теми навчальної дисципліни «Дипломатичний етикет та протокол».
9 жовтня 2023 року здобувачі першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» Зубко Вікторія та Мусієць Лілія (група ГРС б 1-31) у рамках неформальної освіти успішно закінчили курс «Комунікація» на он-лайн платформі «Культура і креативність». Здобувачі отримали сертифікат, що дало змогу старшому викладачу, к. е. н. Кирніс Наталії Іванівні зарахувати їм окремі теми навчальної дисципліни «Іміджелогія в готельно-ресторанному бізнесі».
Здобувачі першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» Шарлай Дар'я, успішно закінчила курс «Безпечність харчових продутів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», Чернуха Олена успішно закінчила курс «4 кроки до здорового харчування» в рамках неформальної освіти на он-лайн платформі Prometeus, викладач к.т.н., доцент Рогова Наталія Володимирівна.
Здобувачка першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» Дика Єлизавета (група ГРСб-34), успішно пройшла стажування на тему: «Сучасні методи та тренди управління міжнародними мережами в контексті цифрової економіки: європейський досвід». За результатами стажування отримала сертифікат про проходження міжнародного стажування в готельній мережі HVD (республіка Болгарія), що дало змогу зарахувати студентці окремі теми навчальної дисципліни «Організація роботи ресторанів» викладач д.т.н., професор Капліна Тетяна Вікторівна.
Здобувачі першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» Мунтяну Єлизавета (група ГРСб-41) та Oussama Nadir (група ГРСб-41), успішно закінчили курс «Асертивна комунікація» в рамках неформальної освіти на он-лайн платформі Campster. Здобувачі отримали сертифікат, що дало змогу зарахувати студентам окремі теми навчальної дисципліни «Професійна етика та етикет в готельно-ресторанній індустрії», старший викладач Кущ Лариса Іванівна.
Магістр
У період з 2 червня 2023 року по 9 січня 2024 року здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти Володимир Романов на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty (UGF) пройшов ряд ворк-шопів та отримав сертифікати.
25 травня 2023 року здобувачі другого (магістерського ) рівня вищої освіти: Федорус Сергій, Романов Володимир, Іванов Владислав, Духова Лариса взяли участь у он-лайн лекції-дискусії «Ініціативи формування зелених кампусів в ЄС». Проєкт співфінансувався програмою Erasmus+ Європейського Союзу в рамках модулю «Стратегії зеленого кампусу: досвід ЄС для українських університетів».
21 лютого 2023 року студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» брали участь у благодійному вебінарі "Якість вищої освіти - світовий досвід". Дякуємо організаторам та запрошеним спікерам Бернарду Гібітсу (США), Катаріні Ашкерц (Словенія), Регіні Венцкене (Литва) за змістовну програму, за отримані знання та навички.
Здобувач другого рівня вищої освіти освітнього ступеню «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанна справа» Ходіс Наталія Сергіївна, успішно закінчила курси «Цифоровий маркетинг» та «Дезінформація: види, інструменти та способи захисту» в рамках неформальної освіти на он-лайн платформі Prometeus, гарант ОП, д.т.н., професор Капліна Тетяна Вікторівна.
Здобувачі другого рівня вищої освіти освітнього ступеню «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанна справа» Ходіс Наталія, Остапенко Юлія (група ГРС м-11), успішно пройшли стажування на тему: «Сучасні методи та тренди управління міжнародними мережами в контексті цифрової економіки: європейський досвід». За результатами стажування отримали сертифікат про проходження міжнародного стажування в готельній мережі HVD (республіка Болгарія), що дало змогу зарахувати окремі теми освітніх компонент здобувачам (викладач д.т.н., професор Капліна Тетяна Вікторівна)