кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

          

Навчально-методичне забезпечення для здобувачів початкового
(короткого циклу) рівня вищої освіти на 2023-2024 рік

Основи готельної індустрії

Основи культури гостинності та споживання їжі

Основи ресторанного обслуговування

Ресторани в готельній індустрії

Служба матеріально-технічного забезпечення готелю

Технологія клінінгового обслуговування

Практикум з комп’ютерних технологій в готельному бізнесі

Фізичне виховання

Безпека життєдіяльності та охорона праці в готельній та ресторанній індустрії

Іноземна мова

Друга іноземна мова

Культура української мови та мовлення

Організація анімаційних послуг в готельно-ресторанних комплексах

Основи барної справи

Основи економіки підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Основи класичної кулінарії та сучасні кулінрані тренди

Особистий розвиток та лідерство (тренінговий курс)

Практикум з комп’ютерних технологій в готельному бізнесі

Прикладна математика

Ресторанний кейтеринг

Технологічний практикум(кулінарія)

Навчальна практика

Атестаційний екзамен

Вибіркові дисципліни

Основи сучасної кулінарії

Готельно-ресторанне обслуговування (тренінг)

Комп'ютерна графіка та Web-дизайн

Виставкова діяльність

          

Навчально-методичне забезпечення дисциплін на 2022-2023 н.р. (молодший бакалавр)

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

I курс 2022-2023 н.р.

Назва дисциплін

Навчально-методичне забезпечення

Обовязкові освітні компоненти

 

Цикл загальної підготовки:

 

Іноземна мова

Силабуcи:
Рівень A1
Рівень A2
Рівень B1
Рівень B2

Дистанційні курси:
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=3014
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=3012
http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=3013

Особистий розвиток та лідерство

Силабуc

Дистанційний курс

Прикладна математика

Силабуc

Дистанційний курс:

Фізичне виховання

Силабуc

Дистанційний курс

Цикл професійної підготовки:

 

Безпека життєдіяльності та охорона праці в
готельній та ресторанній індустрії

Силабуc

Дистанційний курс

Основи барної справи

Силабуc

Дистанційний курс

Основи готельної індустрії

Силабуc

Дистанційний курс

Основи культури гостинності і споживання їжі

Силабуc

Дистанційний курс

Основи туризмознавства

Силабуc

Дистанційний курс

Ресторани в готельній індустрії

Силабуc

Дистанційний курс

Служба матеріально-технічного забезпечення готелю

Силабуc

Дистанційний курс

Сучасні кулінарні тренди

Силабус

Дистанційний курс

Практика

 

Цикл професійної підготовки

 

Навчальна практика

Програма

Виробнича практика

Програма

II курс 2022-2023 н.р.

Назва дисциплін

Кредити

Навчально-методичне забезпечення

Обов’язкові освітні компоненти

26

 

Цикл загальної підготовки

6

 

Друга іноземна мова

3

Силабуc

Робоча програма

Дистанційний курс

Культура української мови та мовлення

3

Силабуc

Робоча програма

Дистанційний курс

Цикл професійної підготовки:

20

 

Організація анімаційних послуг в готельно-ресторанних комплексах

3

Силабуc

Основи ресторанного обслуговування

4

Силабуc

Робоча програма

Дистанційний курс

Практикум з комп’ютерних технологій в готельному бізнесі

4

Силабуc

Робоча програма

Дистанційний курс

Технологічний практикум (кулінарія)

3

Силабуc

Технологія клінінгового обслуговування

3

Силабуc

Робоча програма

Дистанційний курс

Технологія напоїв

3

Силабуc

Робоча програма

Дистанційний курс

Вибіркові освітні компоненти

30

 

Цикл загальної підготовки*:

20

 

Вибіркова дисципліна 1

5

https://vstup.puet.edu.ua/vybirkovi-dystsypliny-na-2021-2022-n-r-dlya-molodshyh-bakalavriv-bakalavriv

Вибіркова дисципліна 2

5

https://vstup.puet.edu.ua/vybirkovi-dystsypliny-na-2021-2022-n-r-dlya-molodshyh-bakalavriv-bakalavriv

Вибіркова дисципліна 3

5

https://vstup.puet.edu.ua/vybirkovi-dystsypliny-na-2021-2022-n-r-dlya-molodshyh-bakalavriv-bakalavriv

Вибіркова дисципліна 4

5

https://vstup.puet.edu.ua/vybirkovi-dystsypliny-na-2021-2022-n-r-dlya-molodshyh-bakalavriv-bakalavriv

Цикл професійної підготовки:

10

 

Дисципліна професійного вибору 1

5

https://vstup.puet.edu.ua/vybirkovi-dystsypliny-na-2021-2022-n-r-dlya-molodshyh-bakalavriv-bakalavriv

Дисципліна професійного вибору 2

5

https://vstup.puet.edu.ua/vybirkovi-dystsypliny-na-2021-2022-n-r-dlya-molodshyh-bakalavriv-bakalavriv

Практика

3

 

Виробнича практика

3

Програма

Атестація

1

 

Атестаційний екзамен

1

Програма атестаційного екзамену

Всього за 2 курс

60

 

Обсяг освітньої програми всього

120

 

* - Дисципліни загальноуніверситетського вибору:
http://el.puet.edu.ua/vybirkovi-dystsypliny/

** - Дисципліни професійного вибору:


Комп’ютерна графіка і web-дизайн.

Опанування навчальної дисципліни забезпечує формування теоретичної і практичної підготовки фахівців зі створення інформаційних ресурсів у готельно-ресторанній справі.

Силабуc

Виставкова діяльність

Опанування навчальної дисципліни забезпечує формування базових знань з основ організації виставкової діяльності, основних процедур щодо організації виставок і порядку участі в
них, механізму організації проведення виставок.

Силабуc

Основи ціноутворення в готельно-ресторанній справі

Формування у здобувачів сучасних теоретичних знань з питань ціноутворення в готельно-ресторанній справі, набуття навичок їх практичного використання в сучасних умовах господарювання.

Силабуc

Практикум з англійської мови

Формування у здобувачів  комунікативної спроможності у  сфері професійного спілкуванні іноземною мовою в усній формі; оволодіння навичками аудіювання, говоріння, діалогічного мовлення.

Силабуc

          

Навчально-методичне забезпечення дисциплін за навчальним планом 2021 року (молодший бакалавр)

I-II курс 2021-2022 н.р. (Архів)

          

Навчально-методичне забезпечення дисциплін за навчальним планом 2020 року (молодший бакалавр)

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

I-II курс (Архів)