кафедра готельно-ресторанної та курортної справи |
Навчально-методичне забезпечення для здобувачів початкового
|
Назва дисциплін |
Навчально-методичне забезпечення |
Обов’язкові освітні компоненти |
|
Цикл загальної підготовки: |
|
Іноземна мова |
Силабуcи: Дистанційні курси: |
Особистий розвиток та лідерство |
|
Прикладна математика |
|
Фізичне виховання |
|
Цикл професійної підготовки: |
|
Безпека життєдіяльності та охорона праці в |
|
Основи барної справи |
|
Основи готельної індустрії |
|
Основи культури гостинності і споживання їжі |
|
Основи туризмознавства |
|
Ресторани в готельній індустрії |
|
Служба матеріально-технічного забезпечення готелю |
|
Сучасні кулінарні тренди |
|
Практика |
|
Цикл професійної підготовки |
|
Навчальна практика |
|
Виробнича практика |
Назва дисциплін |
Кредити |
Навчально-методичне забезпечення |
Обов’язкові освітні компоненти |
26 |
|
Цикл загальної підготовки |
6 |
|
Друга іноземна мова |
3 |
|
Культура української мови та мовлення |
3 |
|
Цикл професійної підготовки: |
20 |
|
Організація анімаційних послуг в готельно-ресторанних комплексах |
3 |
|
Основи ресторанного обслуговування |
4 |
|
Практикум з комп’ютерних технологій в готельному бізнесі |
4 |
|
Технологічний практикум (кулінарія) |
3 |
|
Технологія клінінгового обслуговування |
3 |
|
Технологія напоїв |
3 |
|
Вибіркові освітні компоненти |
30 |
|
Цикл загальної підготовки*: |
20 |
|
Вибіркова дисципліна 1 |
5 |
|
Вибіркова дисципліна 2 |
5 |
|
Вибіркова дисципліна 3 |
5 |
|
Вибіркова дисципліна 4 |
5 |
|
Цикл професійної підготовки: |
10 |
|
Дисципліна професійного вибору 1 |
5 |
|
Дисципліна професійного вибору 2 |
5 |
|
Практика |
3 |
|
Виробнича практика |
3 |
|
Атестація |
1 |
|
Атестаційний екзамен |
1 |
|
Всього за 2 курс |
60 |
|
Обсяг освітньої програми всього |
120 |
|
* - Дисципліни загальноуніверситетського вибору:
http://el.puet.edu.ua/vybirkovi-dystsypliny/
** - Дисципліни професійного вибору:
|
Опанування навчальної дисципліни забезпечує формування теоретичної і практичної підготовки фахівців зі створення інформаційних ресурсів у готельно-ресторанній справі. |
Виставкова діяльність |
Опанування навчальної дисципліни забезпечує формування базових знань з основ організації виставкової діяльності, основних процедур щодо організації виставок і порядку участі в |
Основи ціноутворення в готельно-ресторанній справі |
Формування у здобувачів сучасних теоретичних знань з питань ціноутворення в готельно-ресторанній справі, набуття навичок їх практичного використання в сучасних умовах господарювання. |
Практикум з англійської мови |
Формування у здобувачів комунікативної спроможності у сфері професійного спілкуванні іноземною мовою в усній формі; оволодіння навичками аудіювання, говоріння, діалогічного мовлення. |