кафедра готельно-ресторанної та курортної справи |
Навчально-методичне забезпечення для здобувачів першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» на 2024-2025, 2023-2024 рокиОснови готельної індустріїОснови культури гостинності і споживання їжіБезпека життєдіяльності та охорона праці в готельній та ресторанній індустріїОснови барної справиСлужба матеріально-технічного забезпечення готелюРесторани в готельній індустріїІноземна моваПрикладна математикаОсобистий розвиток та лідерство (тренінговий курс)Фізичне вихованняОснови класичної кулінаріїСучасні аспекти здорового харчуванняОснови туризмознавстваОбладнання в готелях та ресторанахПрактикум з готельно-ресторанного сервісуПрактикум з ресторанного бізнесуФронт-офісОрганізація роботи номерного фонду готелюРесторанний кейтерингЕнологія та наука про напоїЕкономіка в готелях і ресторанахДілова іноземна моваДілова українська моваПрактична психологія в готельно-ресторанному бізнесіБарна справа і організація роботи сомельєЯкість обслуговування в готелях і ресторанахОснови наукових дослідженьОрганізація роботи готелівОрганізація роботи ресторанівПроектування готельного підприємстваІноземна мова в готельно-ресторанній справіПідприємницьке правоБізнес-планування в готельно-ресторанному господарствіВнутрішній аудит та контроль в готеліДослідження поведінки споживача на готельні та ресторанні послугиПроектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторівПрофесійна етика та етикет в готельно-ресторанній індустріїСтратегічний менеджмент в готельно-ресторанному бізнесіЕкспертиза якості надання послуг в готельно-ресторанній індустріїІнновації в готелях і ресторанахВиробнича практикаОрганізаційна (міжнародна) практикаНавчальна практикаКомплексна (бакалаврська) практикаПрограма атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаКваліфікаційна роботаВибіркові дисципліниЦіни в меню закладів ресторанного господарстваОснови сучасної кулінаріїДипломатичний етикет та протоколОрганізація обслуговування гостей з обмеженими можливостями на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуІміджелогія в готельно-ресторанному бізнесіДизайн об’єктів готельно-ресторанного господарстваЛандшафтний дизайн в готельно-ресторанних комплексахУправління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарствіГенерація креативних ідей у сфері гостинностіІнновації в спеціалізованих засобах розміщенняКомплексна безпека готельного фондуСучасні аспекти здорового харчуванняРесторанний кейтерингОснови культури гостинності і споживання їжіОснови барної справиІвент-заходи у сфері гостинності
Архів |