кафедра готельно-ресторанної та курортної справи

          

Навчально-методичне забезпечення для здобувачів першого рівня вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» на 2024-2025, 2023-2024 роки

          

Основи готельної індустрії

Основи культури гостинності і споживання їжі

Безпека життєдіяльності та охорона праці в готельній та ресторанній індустрії

Основи барної справи

Служба матеріально-технічного забезпечення готелю

Ресторани в готельній індустрії

Іноземна мова

Прикладна математика

Особистий розвиток та лідерство (тренінговий курс)

Фізичне виховання

Основи класичної кулінарії

Сучасні аспекти здорового харчування

Основи туризмознавства

Обладнання в готелях та ресторанах

Практикум з готельно-ресторанного сервісу

Практикум з ресторанного бізнесу

Фронт-офіс

Організація роботи номерного фонду готелю

Ресторанний кейтеринг

Енологія та наука про напої

Економіка в готелях і ресторанах

Ділова іноземна мова

Ділова українська мова

Практична психологія в готельно-ресторанному бізнесі

Барна справа і організація роботи сомельє

Якість обслуговування в готелях і ресторанах

Основи наукових досліджень

Організація роботи готелів

Організація роботи ресторанів

Проектування готельного підприємства

Іноземна мова в готельно-ресторанній справі

Підприємницьке право

Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві

Внутрішній аудит та контроль в готелі

Дослідження поведінки споживача на готельні та ресторанні послуги

Проектування готелів та ресторанів з використанням графічних редакторів

Професійна етика та етикет в готельно-ресторанній індустрії

Стратегічний менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі

Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанній індустрії

Інновації в готелях і ресторанах

Виробнича практика

Організаційна (міжнародна) практика

Навчальна практика

Комплексна (бакалаврська) практика

Програма атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Кваліфікаційна робота

Вибіркові дисципліни

Ціни в меню закладів ресторанного господарства

Основи сучасної кулінарії

Дипломатичний етикет та протокол

Організація обслуговування гостей  з обмеженими можливостями на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу

Іміджелогія в готельно-ресторанному бізнесі

Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства

Ландшафтний дизайн в готельно-ресторанних комплексах

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві

Генерація креативних ідей у сфері гостинності

Інновації в спеціалізованих засобах розміщення

Комплексна безпека готельного фонду

Сучасні аспекти здорового харчування

Ресторанний кейтеринг

Основи культури гостинності і споживання їжі

Основи барної справи

Івент-заходи у сфері гостинності

 

Архів